Bemutatkozás


Bende Judit, Jucó vagyok, a PTE egészségtudományi karának dietetikus hallgatója, emellett csapatunk külügyi koordinátora és pénztárosa.

Szenvedélyem az utazás, a megismerés, az aktív életművészet. Három nyelvvizsgám van, további két nyelvet jelenleg is tanulok. Budapesten végeztem őrsvezetőképzést, 2018/2019-ben pedig a hatodik kerületi segédtiszti képzést végzem. Lételemem a kerékpározás, a kórusban való éneklés és az írás. Több művem jelent meg folyóiratokban, újságokban, évkönyvekben és az interneten is.

Nyitottan és várakozással állok feladataimhoz, igyekszem minél jobb külügyi munkát végezni csapatunkban.

A külügyi programszervezés ötlete azért fogalmazódott meg bennünk, mert nehézkesnek láttuk a külföldi cserkészek megismeréséhez vezető utat. Cserkészcsapatunkban sok vezető munkálkodik különböző feladatkörökben, akik megérdemlik lelkiismeretes és kitartó munkájukért cserébe azt, hogy külföldi cserkészekkel frissítsék fel magukat és tudásukat. Cserkészeink pedig örömmel és nyitott szívvel állnak a kihívásokhoz, így kitűnő jellemfejlesztő, nyelvtanulást segítő lehetőség ez az Ő számukra is.

Külhoni magyar, külföldi magyar, illetve külföldi csapatokkal vesszük fel a kapcsolatot, hogy olyan jellegű programokat, cserekapcsolatokat alakítsunk ki, amikben tanulhatunk egymástól, egymás kultúrájáról, életfelfogásáról, szokásairól. Szívesen várjuk észrevételeiteket, javaslataitokat, hozzájárulásotokat ezen az e-mail címen: kulugy47@gmail.com

A honlapon elérhetőek lesznek a beszámolók, képek, videók, illetve a közelgő utak, programok, meghirdetések is.


További jó munkát,

Legyetek résen!

Bende Judit